ГЕШЕВ, КЪДЕ СИ? Кога Мангъров ще влезе в затвора?

Заекващият дребосък отново пръска животозастрашаващи лъжи

Общество
14:46 - 23 Октомври 2022
11003
ГЕШЕВ, КЪДЕ СИ? Кога Мангъров ще влезе в затвора?

Поредната серия гнусни лъжи и манипулации разпространи нискостебленият доц. Мангъров, при това официализирани от уж сериозната БТА. Инфекционистът хвърли абсолютно изфабрикувани твърдения за смъртност от ваксини без да цитира данни, за което заслужава както отнемане на лекарските му права, което е безвъзвратно закъсняло, така и светкавично разследване от прокуратурата.

"С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания – 37%, Германия – 16%, Гърция – 32%)." Тези абсолютно фалшиви данни разпространи доц. Мангъров прогнозира и в бъдеще редица инциденти, свързани с ваксините – събития, които ще бъдат видени вследствие от изминалото време.

"Тъй като COVID в момента не е COVID-19, това означава, че и ваксините, прилагани днес, не действат, тъй като са създадени за друг вирус, обясни доц. Мангъров и добави, че днес, две години по-късно, става ясно, че прилаганите ваксини способстват, особено в млада възраст, за развитието на миокардити, автоимунни заболявания, тромбози, а случаите на внезапна смърт при ваксинираните зачестяват", твърди още причтелчето на Румен Петков.

Близо три години след началото на пандемията и при напълно ясен научен консенсус, хиляди изследвания, доказващи сериозността на Ковид, безопасността на ваксините и спасените милиони живота от имунизацията, Мангъров продължава да разпространява животозастрашаващи лъжи. Къде сте, г-н Гешев?