Глория набута приятел на щерка си в "Пайнер"

Радко Петков е близък приятел на Симона Загорова

През ключалката
12:54 - 15 Април 2019
5528
Глория набута приятел на щерка си в "Пайнер"

Радко Петков, който стана известен като Радко от отбора на Иван Лечев, от "Гласът на България 2017", драпа за кариера на фолк певец. Младото момче се яви на кастинга на музикална компания "Пайнер" за нови чалга открития и се класира за третия кръг от прослушването. Според източници на Lupa.bg, Глория е ударила едно рамо на младежа, който е добър приятел на дъщеря й Симона Загорова.

Примата на фолка е подкрепила Петков, който е много близък с щерка й и често гостува в дома на примата в столичния квартал "Павлово". Момчето наистина е талантливо, но и подкрепата на изпълнителката му е добре дошла.

Вторият кръг от кастинга за млади таланти се проведе на 8 и 9 април в ресторант край Харманли. Общо 39 кандидати се явиха да пеят пред жури и публика. Всеки от тях трябваше да подготви две песни от списък с предложения от репертоара на най-популярните имена от каталога на Пайнер.

Сред предпочитаните песни се открояваха заглавия от репертоара на Анелия, Деси Слава, Преслава, Галена, Цветелина Янева, Ивана, Нелина, Емилия, Джена, Фики, Борис Дали, Милко Калайджиев и др. Изпитанието за кандидатите този път бе наистина много сериозно, защото те трябваше да пеят върху оригиналните синбеци на песните, които са избрали за представянето си.