Гонзо дава на съд адвокат Величков

Вчера човекът от щаба на Бербатов изкара пикантни новини как Иванов е разказвал за измамите на Боби М.

Топ
12:00 - 14 Ноември 2023
2438
Гонзо дава на съд адвокат Величков

Техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо смята да даде на съд адв. Петър Величков, който е от щаба на претендента за президентския пост на БФС Димитър Бербатов.

Шефът в Централата твърди пред Блиц, че не знае кой е Величков, но ще го даде под наказателна отговорност, ако не получи запис с думите, които юристът твърди, че Гонзо бил изрекъл в самолет.

Вчера Величков публикува коментар във фейсбук, в който разкрива как Гонзо издавал зад гърба на Боби Михайлов престъпления в БФС.

„2022-ра, лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час синът ми идва отпред при мен и ме пита кой е този, който стои точно пред него, визирайки Гонзо. Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари. Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела, на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов, яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а имаче си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19-годишният ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо“, написа Величков.

„Искрено се надявам този господин да разполага със запис, на който да се чува какво съм говорил. Защото, ако няма запис, с този човек ще се видим в съда. Омръзна ми да пишат клевети по мой адрес, да пускат разни инсинуации и да търсят слава на мой гръб. Така че тези хора ще си заплатят за това в съда. Нямам желание да отговарям на лъжи“, казва Иванов.