Гонзо призна новината на Lupa.bg: Да, ходя при любовницата с колата на БФС

Бившият футболист посещава засукана красавица в столичния квартал "Манастирски ливади"

Спорт
19:30 - 20 Февруари 2023
62002
Гонзо призна новината на Lupa.bg: Да, ходя при любовницата с колата на БФС

Георги Иванов - Гонзо призна, че паркира като арабин в пустиня. Голмайсторът на Левски бе спипан от будни граждани да спира автомобила си пред антипаркинг колчета, като очевидци твърдят, че това е ежедневие, защото бившият футбилист посещава засукана красавица в столичния квартал "Манастирски ливади", както първо Lupa.bg писа.

 Футболист № 1 на България за 2000 г. потвърди, че колата е негова и той е извършил нарушението. Гонзо обаче се оплака от липсата на достатъчно паркоместа в района.

"Проблемът с паркоместата е много голям, но никой не прави нищо по въпроса. Вечер просто нямаше свободни такива. Хората си нямат друга работа, а ми снимат колата! Не съм спрял там нарочно, за да преча на някого. Ако съм паркирал, да речем, в мола на място за инвалиди, тогава да ме критикуват. Платих си глобата, върнаха ми автомобила", призна бившият голмайстор на "Левски" и националния отбор по футбол.

Служебната кола на Гонзо

Оказва се, че колата е зачислена към Българския футболен съюз и е дадена за служебно ползване на Иванов. Докато беше началник в "Левски", Гонзо управляваше служебен луксозен черен "Мерцедес". Любимият му личен автомобил пък е голям джип "Тойота", но него използва само за семейството си.