Гонзо плаща 120 лв. за SEX (СНИМКИ)

Возилото на шефа в БФС беше вдигнато за некадърно и нагло паркиране

Спорт
13:05 - 15 Февруари 2023
20239
Гонзо плаща 120 лв. за SEX (СНИМКИ)

Няколко часа след нескопосаното и нагло паркиране на Георги Иванов, колата на техническия директор в БФС беше вдигната от "паяк". Разбира се, това не остана незабелязано от жители на столичния квартал "Манастирски ливади", където Гонзо ходи често, а причината е ясна - похождения за търсене на женски ласки при една определена млада дама.

Оказа се, че Иванов - един от любимците на синята публика, ходи там по-често от очакваното, а паркиранията му са негова запазена марка - начинът, по който беше паркирал вчера на празника на влюбените - 14 февруари.

След разпространени снимки с едно от возилата на Гонзо, имаше ответна реакция и докато той е бил усамотен с засуканата според някои жена, колата му е била вдигната, та се е наложило той да бърза после с такси да един от наказателните паркинги и да "я освободи".

След новата порция снимки на хора от квартала и публикувани в различните групи във Фейсбук, разбира се, това разрази сериозна дискусия и коментари.

Предлагаме ви някои от по-интересните:

"Скъпо му излезна еб***то", пише Жельо Коларов, който беше репликиран от Ив Бояно: "Има пари, угажда си!".

Разбира се, имаше и още по-шегаджийски коментари, като този на Цветомир Костовски: "Много зависи колко е хубаво това гадже. Аз не бих паркирал така, но ако е много хубаво, можеше да оставя колата да остане на паркинга за една нощ".

А Петър Пачов е лаконичен: "Развалиха му празника!"

Сега мнозина се питат как е реагирала жена му на всичките тези снимки и твърдения за похожденията на Георги Иванов.