ГОРЕЩО: Вижте Ева Лонгория по бански

47-годишната актриса не пропуска да покаже изкусителното си тяло

Шоу
22:05 - 14 Юли 2022
9988
ГОРЕЩО: Вижте Ева Лонгория по бански

Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че възрастта е без значение. Вече на 47 години, тя стана майка преди четири години. И въпреки доста късното за някои раждане, тя бързо възстанови перфектните си форми.

И като жена със самочувствие, която иска да го вдъхне и на другите майки, звездата от "Отчаяни съпруги" често демонстрира колко добре изглежда. Направи го и преди дни, когато публикува поредните страхотни снимки в профила си в Инстаграм. 

От качените истории и кадри става ясно, че семейство Бастон е избрало за своята семейна ваканция Италия, където от сърце се наслаждават на хубавото време, прекрасната храна и взаимната си компания. 

Лонгория позира в бански от две части на палубата на яхтата, които съчетава умело с бяла шапка и чифт слънчеви очила.

Но за да има такова съвършено тяло, Ева Лонгория полага нужните усилия. 47-годишната актриса не пропуска да покаже, че за изваяната фигура са нужни упражнения.

Преди няколко месеца актрисата сподели, че тренира всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно, за да се поддържа във форма. И не го прави само заради физическото си здраве, но и заради психическото. Както може да се види, резултатите са забележими.