Горица прави фистинг* на президента - явно е чела брошурките на Нинова

Започне ли да мънка Радев, не става дума за международни отношения или висш политически пилотаж. За някой лев е въпросът

Коментар
21:41 - 19 Август 2024
8824
Горица прави фистинг* на президента - явно е чела брошурките на Нинова

Какъв импийчмънт, каква нарушена Конституция? Ако бях на мястото на Румен Радев, сам щях да се оттегля да пиша мемоари в село Славяново. Все сме виждали българския президент унизен и омерзен, но едно е да те навре в кучи гъз военният герой Володимир Зеленски, друго е Горица Кожарева, която до миналата седмица познаваха мъжът й, трима колеги и 6-7 състуденти от Свищов. Да дойде на „Дондуков“, в дома ти, в светилището на Републиката, някаква женица, да те погледне в очите и да ти каже да си гледаш работата – това минава всякакви граници.

Остави президент, обикновен мъж да беше, Радев трябваше да я изхвърли на момента. Явно обаче джендър пропагандата го е засегнала дълбоко. Даже може някоя брошурка от тия на Корнелия да е прочел, защото това, което му направи кандидат-премиерката, си беше истински фистинг без ресто и без ръкавица. Да реагираш смело и остро обаче трябва да ти идва отвътре. То не е като да онождаш пиарката си.

Няма как да си на най-висшия пост в държавата и да позволяваш подобни своеволия. Ако ще зад Горица да стои не Калин Стоянов, а Камала Харис воглаве с директора на ЦРУ и главнокомандващия Атлантическия флот. Има само две обяснения за държанието на Румен – или е невероятен джентълмен с възпитание на английски лорд, което силно ме съмнява, или нещо е гузен. И в твърденията за кеша и пътя на Копринката има солидна доза истина.

Спомням си последния път, когато съм виждал Радев така наакан. И не, няма нищо общо нито с Украйна, нито с чая с евроидиотите Орбан и Вучич в Англия. Пак ставаше въпрос за парички. Беше още в първия мандат на президента, през вече далечната 2018-а, когато още близката му тогава шефка на БСП Нинова предложи висшите държавни служители да си намалят заплатите. И репортерките наобиколиха пресния държавен глава да го питат навит ли е. „Ами то моята заплата парламентът я определя. Аз нямам думата“, мънкаше тогава Главнокомандващият и гледаше в обувките си.

Беше кратък епизод, но твърде показателен. Започне ли да мънка Радев, не става дума за международни отношения или висш политически пилотаж. За някой лев е въпросът. Там го боли най-много, защото знае, че скоро ще си тръгне от жълтите павета и тогава няма да има аванта ваканции в Гърция, самолет до Париж и нова къща за Деси. Това е светогледът на дребнавия балканец – ти му даваш да управлява държава, то брои мазни банкноти. Носи генералски пагони, а гледа да изкара някой лев от кубинки втора ръка.

Дали Румен не се притеснява, че може да стане пак като 2020-а година и в Президентството да влязат прокурори, та търпи Горица да му държи такъв тон? Защото този път няма да може да си изтрие вдигнатия юмрук в панталона на Бойко Борисов и да се скрие в полата на Цецка Цачева. Тогава мантрата „всички срещу ГЕРБ“ му донесе втори мандат, но подобна магия повече няма да се случи.

Сега няма вълна за яхане, има само парични потоци за покриване. А такива неща те правят уязвим и податлив на гаври. Днес от Горица, утре – Бог знае от кого.

* Фистингът е сексуална практика, при която се осъществява проникване с цялата длан и понякога с част от ръката във вагината или ануса