Гошо Марков: ПП и ДБ изуха гащите на България, изберете по-малката злина!

Накажете Борисов, но не ставайте мазохисти, зове агент Николай

Политика
16:58 - 21 Март 2023
2101
Гошо Марков: ПП и ДБ изуха гащите на България, изберете по-малката злина!

"ПП и ДБ – партизаните на Сорос, както аз ги наричам, само за две години съсипаха България! Българинът трябва да избира, дори и да не харесва Борисов, между това, което има на политическия пазар – от двете злини по-малката". Така агитира за ГЕРБ в навечерието на парламентарноите избори известният юрист и орбанист Георги Марков.

"Борисов остави една подредена България. Дори и да не го харесват, все пак, 22 години е в държавния живот на България, 3605 дни е премиер, два пъти кмет на София и главен секретар, и остави много направено за България. Достатъчно е да споменем трите метростанции в София, магистралите до южното и гръцкото море, спортните зали, църкви, тангенти, пречиствателни станции, моста на Дунава, какво ли още не. Докато тези, сложени от американското посолство и от „Америка за България“, натрапени ни кирчовци, буквално за две години съсипаха България!", добави агент Николай.

"Тези, които, по една или друга причина, не харесват Борисов, или им е омръзнал, не трябва да се превръщат в мазохисти. То няма някой, когото всички да харесват, дори и Виктор Орбан, този уникален феномен, за когото съм написал книга, същия пример. Него го харесват 2/3 и 1/3 не го харесват.

Но не трябва да се превръщат в мазохисти, които, наказвайки един вид Борисов, да накажат цяла България, включително и себе си. Простият въпрос тук е – при кого живя, бе, Иванчо? Като наказваш Борисов ли е по-добре или при тези, така наречени кирчовци, кокорчовци и това юридическо недоразумение Христо Иванов?"