Готов на всичко за властта: Тръмп сложи престилка и изпържи картофки в "Макдоналдс" (СНИМКИ)

Кандидатът на републиканците черпи посетителите в заведение недалеч от Филаделфия

САЩ
08:15 - 21 Октомври 2024
1314
Готов на всичко за властта: Тръмп сложи престилка и изпържи картофки в "Макдоналдс" (СНИМКИ)

Кандидатът на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп отиде в заведение от веригата за бързо хранене "Макдоналдс" и изпържи картофки за клиентите, предадоха световните агенции.

Това беше акция, целяща да изобличи опонентката му Камала Харис в лъжа, както самият Тръмп заяви.

Републиканският кандидат за президент се появи в заведението с бяла риза и вратовръзка, но надянал върху тях готварска престилка. След това му беше разяснено как се пържат картофки и после той се захвана с тази задача.

След като приготви картофките, той ги подсоли обилно и ги сложи в хартиени кесийки.

Тръмп е известен с това, че обича хамбургерите и заведенията за бързо хранене.

В ресторанта, в който днес той се появи във Фийстървил близо до Филаделфия, той поднесе пакетчетата с картофки на клиенти, като им заяви "Тръмп черпи".

Камала Харис заяви, че е работила през лятото на 1983 г. в заведение на "Макдоналдс". По това време тя е била студентка. Тя казва, че е работила на касата, пържела е картофи и е приготвяла сладоледи в ресторант от веригата в Аламеда в Калифорния.

Тръмп обяви, че това е лъжа, която тя е изрекла в опит да привлече избиратели. Но предизборният му щаб така и не приведе доказателства за това негово твърдение срещу Харис. А щабът на Харис пък не предостави доказателства в подкрепа на твърдението й, че е работила като млада в ресторант на "Макдоналдс.