Грип тръшна Нона Йотова, играе на сцената болна

Новини
13:05 - 19 Ноември 2019
1629
Грип тръшна Нона Йотова, играе на сцената болна

Тежък грип повали актрисата Нона Йотова. Половинката на Богомил Бонев обаче, известна с ината си, отказа да се предаде на вируса и продължи да играе на сцената, макар и хич да не се чувства във форма. Нона най-много се стреснала от това, че губи гласа си и няма да може да пророни и звук в пиесите. За щастие, успяла да се справи със здравословния проблем.

„Направо изпаднах в шок, че ще проваля участието си в спектаклите. Но все пак с билки и едни много добри таблетки възвърнах гласа си”, разказва за патилата си Йотова.

Eнергичната дама сама сподели за болежките на стената си във Фейсбук: „Преди малко по телевизията чух най-голямата лъжа: У НАС БОЛНИ ОТ ГРИП НЯМА!!!,” написа възмутената Нона. След което сподели с приятелите си, че не е говорила и е изкарала в мълчание няколко дни, за да пази гласа си за представленията.

Ежедневието на Йотова е доста натоварено - освен че играе в Сатиричния театър, сега играе и в пиесата "Влюбена, сгодена и изчезнала" в Театър 199. Освен това, актрисата е и депутат от БСП и трябва да ходи на пленарни заседания три пъти в седмицата от сутринта до ранния следобед. Въпреки всичко, тя е решила - болна или здрава, да не отсъства и от депутатската банка.