Гришо готов да играе още 10 години

Късметлия съм, смирен съм и се усмихвам отвътре, изповяда се най-добрият ни тенисист

Тенис
21:15 - 15 Октомври 2021
2561
Гришо готов да играе още 10 години

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри, че има намерение да се състезава още 10 години. Той каза това след победата над Хуберт Хуркач, който бе под номер 100 за него в сериите "Мастърс".

Думите му със сигурност ще зарадват цяла България и милионите му фенове по света. Пред Tennis Now 30-годишният българин коментира забележителното си постижение.

"Чувството е сюрреалистично, защото никога не съм си мислел, че изобщо ще мога да изиграя сто срещи на подобно ниво. Късметлия съм, особено предвид трудните години, контузиите и всичко останало. Това постижение означава много за мен и наистина го оценявам. 
 
Смирен съм, но същевременно се усмихвам отвътре. Случилото се е красиво и се надявам да продължа да се състезавам още едно десетилетие. Най-ключово винаги е било постоянството. Стремя се да намирам баланса в тренировките, почивките, храненето и всичко останало. Вярвам силно в тези практики и тяхното изпълнение. Важно е да се фокусираш върху изграждането на собствени правила, които да спазваш", заяви Гришо.


Снимка: LAP.bg