Гришо след загубата: Играх добре, дадох всичко от себе си

Последните седмици нямах добри резултати, но продължаваме напред, направи равносметката си Григор Димитров след мача с Медведев

Актуални новини
10:00 - 07 Септември 2019
6284
Гришо след загубата: Играх добре, дадох всичко от себе си

Григор Димитров отпадна от Откритото първенство на САЩ по тенис, след като за първи път в кариерата си достигна до полуфинал. Стъпка преди най-важния мач от последния за годината турнир от Големия шлем, той беше отстранен от руснака Данийл Медведев.

"За мен беше доста интересен мач. Мисля, че мога да извлека доста неща от него. В най-важните моменти не ми се получи, а и Медведев игра добре в тези ситуации. Имаше моменти, в които не очаквах някои неща от него, но той ги направи и това оказа влияние. Не очаквах да загубя с 0:3 сета, но резултатът не мисля, че отговаря на мача. Мисля, че играх добре, дадох всичко от себе си", бяха първите думи на Димитров след загубата, предаде Би Ти Ви.

Следващият турнир, за който българинът е заявил участие, е в Пекин. Надпреварата трябва да започне на 30 септември.

Григор Димитров и Данийл Медведев джентълменски се поздравяват след мача, завършил с победа на руснака


"Трябва бързо да премина през следващите дни. Да съм в добра форма за турнирите в Азия. Имаше много позитиви от турнира. Последните седмици нямах добри резултати, а сега стигнах до полуфинал за първи път тук. Тенисът е една игра, ако не се наслаждаваш, ако не я правиш с любов, няма да се отплати. Последните седмици бяха много тежки, с много тренировки, гордея се с това, че играя отново. Не искам да бъда прекалено разочарован. Разбира се, в момента не ми се говори много за това, но продължаваме напред", допълни Гришо.

Данийл Медведев отстрани Григо от Големия шлем