Гущеров гушна доведеното си внуче

Любопитно
17:45 - 02 Април 2020
20864
Гущеров гушна доведеното си внуче

Милионерът Добромир Гущеров е любвеобилен дядо, но не за детето на сина си Християн и жена му Светлана Василева, а за доведеното си внуче. Гущеров-старши се умилява от малката Диана, а нехае за кръвната си наследница Анелия-Добромира, пише в. „Уикенд“.

Бившият депутат гледа като писано яйце втората си жена Диана, дъщеря й Мартина Руменова и малката Диана, която се роди преди малко повече от месец. От обкръжението на милионера издадоха, че той бил далеч по-щедър и радостен от появата на доведената си внучка, отколкото от бебето на плеймейтката Светлана Василева, към която вече поне не демонстрирал презрение, а сдържана любезност.

Гущеров-старши отиде чак в Лондон, за да гушне доведената си внучка

От няколко години Мартина Руменова има връзка с играещия в Англия наш вратар Димитър Евтимов. Тя живее при него в Англия, където и роди първородната си дъщеря. Веднага след появата на детето бившият депутат от БСП отпрашил за Острова и нагушкал доведената си внучка, която приемал за родна такава. Мултимилионерът и бивш депутат обожава футболиста, с когото на фамилните сбирки винаги сядат един до друг.

Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева – бивша Гонзовица. Добромир Гущеров никак не одобрява плеймейтката и избора на единствения си син. Той дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и сина си.

Доведената жена на бизнесмена с майка си, дъщеря си и внучка си Диана

Преди известно време Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, който уж беше обещал да остави на единствения си син Христиан и дъщеричката му Анелия-Добромира.

Старият тузар купи имота през 2007 г. от фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се раздели с историческата къща, блазнен от тлъстата печалба, като погази думата си да дари къщата в центъра на София на първото дете на сина си.

Добромир Гущеров не отиде на сватбата на сина си