Гути чака Кварацхелия в Мадрид

Тухел вариант за треньор на Реал

Спорт
14:58 - 15 Март 2023
1519
Гути чака Кварацхелия в Мадрид

Бившият играч на Реал Мадрид Гути изпрати на халфа на Наполи Хвича Кварацхелия тениска с автограф и писмо, което грузинeцът прочете в телевизия El Chiringuito.

„Благодаря ти, че обичаш моя футбол. Твоята игра ще накара много деца да се влюбят. Надявам се да харесваш тениската и всичките ти мечти ще се сбъднат. Чакам те в Реал Мадрид. Надявам се скоро да се срещнем“, написа испанецът в писмо.

Преди това 22-годишният грузински полузащитник призна, че Гути е бил негов идол като дете, но не можел да си вземе фланелката и затова сам написал с маркер номер 14.

През този сезон Кварацхелия има 28 мача във всички турнири, в които отбеляза 13 гола и направи 15 асистенции.

Германецът Томас Тухел е в краткия списък на Реал Мадрид и е възможен наследник на Карло Анчелоти начело на Реал Мадрид.

49-годишният бивш мениджър на Челси, Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд вече е започнал да учи испански език, пише още германският вестник.

Последният клуб на специалиста беше Челси, а двете страни се разделиха през миналия септември. В кариерата си на треньор Тухел работи и в Майнц 05.

През последните няколко седмици беше съобщено многократно, че Реал Мадрид ще уволни Карло Анчелоти, ако отборът не спечели нито един трофей през настоящия сезон. След 25 кръга в Примера дивисион "белите" изостават на 9 точки след лидера в класирането Барселона.

Анчелоти е начело на мадридчани от юни 2021 година, като италианецът води за втори път 14-кратните клубни шампиони на Европа.