Хайди Клум целува мъжа си през стъклото на прозорец

Актрисата и съпругът й Том Каулиц чакат резултатите от тест за коронавирус

Новини
11:58 - 16 Март 2020
2490
Хайди Клум целува мъжа си през стъклото на прозорец

Хайди Клум спазва стриктно домашната карантина. След като през миналата седмица 46-годишният супермодел сподели, че се е разболяла, сега двамата с Том Каулиц, който също не се чувства добре, стоят в различни части на къщата, докато чакат резултатите си от тестовете за новия коронавирус. Те обаче намерили оригинален начин за интимности - разменят си целувки през стъклото на прозорец. 

Актрисата пусна и видео в Инстаграм. 

"Подобно на много от вас, аз също бях болна в продължение на седмица. За съжаление и съпругът ми, които преди няколко дни се върна от турне, се чувства зле. За наша безопасност решихме да останем разделени, докато не получим резултатите от тестовете за коронавирус. Не желаем да рискуваме и да заразим някой друг... Колкото и да искам да го прегърна и целуна, от значение е да постъпим правилно. Това са наистина странни времена... но в тези моменти човек си припомня кое е наистина важно - да пази хората, които обича. Социалното дистанциране е нещо, което трябва да сторим, за да бъдем отговорни. Всички сме заедно в това и от нас зависи да защитим своите близки, съседи и цялата общност. Виждам добрите постъпки на хората по целия свят, както и жестовете, които правят един за друг. Това ми вдъхва надежда! Изпращам ви цялата си любов. Заедно можем да преминем през това", гласи посланието ѝ към видеото.

Групата на Каулиц - "Tokio Hotel", наскоро изнесе няколко концерта в Мексико, преди да прекрати турнето си, което трябваше да продължи в Южна Америка.

В САЩ над 3100 души са с положителен резултат за Covid-19, а 62 са починалите вследствие на заболяването.