Хари е виновен за Мегзит, не научил Меган да е принцеса

Американката не знаела, че не бива да се състезава с Уилям и Кейт

Топ
12:35 - 03 Май 2021
2580
Хари е виновен за Мегзит, не научил Меган да е принцеса

Принц Хари е трябвало да подготви Меган Маркъл за живота в кралското семейство, но не го е направил, за да си спести трудностите и евентуално разочарование. В това обвини херцога на Съсекс биографът на покойния принц Филип – Робърт Джобсън.

Според него кралският наследник, който неотдавна абдикира и в момента живее в Калифорния с любимата си и сина им Арчи, умишлено не е разяснил на американската си изгора всички тайни, които се крият във фамилията. Защото вероятно в противен случай нямаше да се стигне до сватба. От друга страна Джобсън споделя, че ако Хари беше подготвил Меган по-добре, може би нямаше да има Мегзит и мирът в кралското семейство нямаше да изглежда толкова недостижим, пише woman.bg.

Робърт е категоричен, че принцът носи изцяло вината за сегашните скандални отношения между него и Маркъл с останалите членове от фамилията. принц Хари, Меган Маркъл „Да бъдеш част от кралското семейство е много сериозна и тежка работа. Хората не вярват в това, но е истина. Животът във фамилията не е бляскав и не се е харесал на Меган“, споделя Робърт Джобсън. Биографът заявява, че благодарение на слабите напътствия на Хари, Меган се е чувствала несигурна и не е знаела как функционира кралското семейство. И че едва след сватбата е започнала да разбира много неща, които в последствие не е харесала.

Маркъл не можела да понесе факта, че Уилям и Кейт са толкова обичани и боготворени във Великобритания и постоянно искала тя и Хари да се конкурират с тях, което е крайно неприемливо. Биографът на Филип заяви, че обвинява херцога на Съсекс за всичко, тъй като той вероятно е знаел с колко трудности ще се сблъска Меган след сватбата им. В момента отношенията на херцозите на Съсекс с останалите представители на кралското семейство са повече от сложни. И докато кралица Елизабет изглежда, че е склонна да прости на Меган и Хари за изявата им при Опра и всички скандални тайни от живота им на Острова, един друг член на семейството сякаш е непоколебим и вероятно никога няма да преглътне обидата си.