Хекимян ревна в ефир за "сбогом" със зрителите

У нас
09:45 - 26 Февруари 2021
4261
Хекимян ревна в ефир за "сбогом" със зрителите

Водещият на "Тази сутрин" от години Антон Хекимян се просълзи при финалните си думи за сбогом със зрителите на сутрешния блок на Би Ти Ви. 

Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как медията винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни. 

"Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава", каза с разтреперан глас арменецът, който стана шеф на новините и актуалните предавания в телевизията преди месец. 

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. В този момент Хекимян се разплака. 

Новите водещи на "Тази сутрин" - Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано - от 6 ч. А досегашният водещ на блока ще се занимава с изборите и студията за вота на 4 април.