Хората носят гени на 22 извънземни раси

Земляните имат лоша репутация във Вселената, твърди Алекс Колиер

Мистика
14:11 - 17 Май 2022
10137
Хората носят гени на 22 извънземни раси

Има много предположения за броя на извънземните видове във Вселената. Разни уфолози, обикновени хора и дори държавни служители твърдят, че са виждали интелигентни същества от космоса. Алекс Колиер е ясновидец, който предоставя подробна информация за извънземните от галактиката Андромеда. В своите интервюта и книги той обсъжда влиянието на различни извънземни видове върху човешката раса.

Според Колиер хората са създадени и носят гените на 22 извънземни раси. Ясновидецът твърди, че около 135 милиарда души живеят на планетите от осемте най-близки до нас галактики. Колиер настоява, че когато е посетил една от населените планети, хората там се страхували да видят землянин, защото жителите на планетата Земя имат лоша репутация. В цялата вселена само земляните могат да превърнат себеподобните си в роби и да ги убиват за собствена изгода.

Много уфолози смятат Колиер за достоен за доверие, тъй като се опитва да предаде възможно най-пълно информацията, получена от контактите си с Андромедианците. Още в детството и след това в юношеските си години Алекс започва да осъществява контакт с извънземни. Това прекъсва за няколко години, докато е на военна служба в армията на САЩ, след което контактът се възобновява през 1985 г.

Колиер казва, че се е срещнал с двама андромеданци, които са му станали ментори, и е бил взет на борда на звездни кораби, включително голям извънземен кораб-майка. Там той е обучаван три месеца от Андромедианците. Извънземните му дават информация за космическата духовност, за живота във Вселената и галактическата история на Земята.

Андромедианците са „една от хилядите съществуващи извънземни раси“, разказва в една от книгите си Колиер. Те са хора, като някои от тях имат синкава кожа и са високи над 2 метра. Всички човешки форми на живот произхождат от съзвездието Лира. В резултат на война обаче различни звезди избухват, принуждавайки човечеството да се разпространи по различни места на галактиката, за да оцелее. Колиер обяснява, че различното оцветяване на кожата се дължи на различна ДНК и различни звезди.

Създанията на Андромеда са една от най-старите цивилизации. Андромеданците не броят годините в 365 дни, както правим ние на Земята. Според различни извънземни една година е времето, когато всяка клетка от тялото се дублира, а това отнема около 34 години.

Андромедианската цивилизация, независимо къде в съзвездието живее, има едно правителство и е с 4700 години по-напреднала духовно от нас, както и с 5000 години по-напреднала технологически. Въпреки това, те поддържат баланс между духовно и технологично, като използват технологиите, за да могат да се развиват духовно. Това е така, защото има различни нива на измеренията. В момента хората на Земята живеят в Трето измерение. Все още по-голямата част не са стигнали до Четвърто, а още по-малко до Пето.

Това, което отличава Третото измерение от Четвъртото, е съвестта. В Четвърто измерение има колективно съзнание - всеки е телепат и може да чете мислите на другите. Всеки човек е истински, прозрачен и без скрити мисли. При влизане в това измерение човек става ясновидец, тъй като енергийните системи и полета могат да се видят в това състояние на съзнанието. Все пак още съществува дуалност, въпреки че системите за преценка се променят. Съдебната власт може да взема решения според енергийните полета.

Създанията от Андромеда не са живели в общество, което е било манипулирано като нашето. Те са телепати и ясновидци, защото са изучили всички науки. Всички души знаят кои са, знаят миналите си животи и всеки път, когато се въплъщават, осъзнават и знаят къде отиват. Освен това могат да видят еволюцията си в отвъдния живот.

Колиер твърди, че Земята е под контрола на регресивни извънземни същества. Тези извънземни идват на Земята от звездна система, известна като Алфа Дракон. Хората са разделени от две различни философски системи от вярвания. Едните разпространяват любов и свободна воля, а другите демонстрират контрол и потребление на ресурси. Колиер казва, че хората изостават от Андромедианците поради манипулирането на нашата ДНК. Интензивното манипулиране на Земята датира от 5700 години. То обаче е още по-ранно - преди 14 000 години, когато извънземните от Орион започват да манипулират нашата ДНК структура.

В една от лекциите си Колиер казва, че древна извънземна раса, наречена Основатели, е отговорна за създаването на околната среда на планетите и превръщането им в обитаеми. Андромедианците и Плеядианците вярват, че тази древна извънземна раса се е наричала Паа Тал. Те могат да премахнат луните, за да преместят планета от нейното слънце, да контролират количеството радиация. Предполага се, че Андромедианците биха могли да са създатели на Слънчевата система.