Хороскопът днес: Девите закъсват с парите

Астро
09:47 - 14 Ноември 2019
2673
Хороскопът днес: Девите закъсват с парите

Овен

Трябва да сте по-гъвкави! Не очаквайте всички да следват инструкциите ви и да кимат с глава на всичко, което казвате. Бъдете играч, който може да прави компромиси. Не трябва да сте твърде взискателни към хората, които обичате.

Телец

Трудностите изобщо не ви плашат. Ентусиазирани сте да решавате сложни проблеми. По-добре е да разчитате на собствените си сили, а не да чакате подкрепа, в много ситуации просто нямате нужда от помощ.

Близнаци

Емоционалният фон на деня е напрегнат, така че запазването на спокойствие не е лесно. Всяка дреболия може да ви разбалансира. Можете да посветите този ден на решаване на семейни или делови проблеми, уреждане на домашни или професионални въпроси.

Рак

Един добър ден, необикновено щедър на нови възможности. Това е чудесно време за изпълнението на творчески планове. Звездите ви съветват да разчитате основно на интуицията и собствените сили.

Лъв

Ще бъдете еднакво успешни в свободните творчески занимания и деловите рутинни процедури, въпреки че в последните със сигурност ще успеете да внесете някакво творческо начало. Някои от днешните ситуации могат да напомнят за близкото минало.

Дева

Денят изисква самодисциплина и воля за справяне с трудностите, които носи. Всички прояви на мързел и лекомислие сега са особено опасни. Не е желателно да се решават финансови въпроси, особено когато става дума за значителни суми.

Везни

Денят ще е добър, ако не бързате. Щом постигнете първите  успехи, настроението ви ще се подобри. Може да има неочаквани срещи, които да ви развеселят. Възможно е да възстановите някои стари връзки или приятелства.

Скорпион

Не отлагайте разрешаването на сложни задачи - колкото повече отлагате, толкова по-трудно ще бъде да го направите. Ако не бързате, ще намерите начин да постигнете най-важните цели. Не давайте лесно обещания, ще ви бъде трудно да ги изпълните после.  

Стрелец

Добро време за индивидуални начинания. Не можете да бъдете напълно застраховани срещу неочаквани обрати, но все пак поради собствения си късмет или подкрепата на надежден партньор/приятел, неприятните изненади, които могат да се появят, ще бъдат сведени до минимум.

Козирог

Денят няма да бъде лесен. Там където предпочитате да действате открито, трябва да бъдете хитри, за да избегнете нежеланата намеса на други хора във вашите дела. Трябва малко търпение: скоро всичко ще се промени, ще се чувствате много по-уверени.

Водолей

Препоръчва се да се съсредоточите върху завършването на вече започналите дела и да не се втурвате в овладяването на нови направления. Желателно е да въведете окончателен ред и яснота в любовните контакти, да разрешите въпроси, свързани с пътуване, обучение или децата.

Риби

Интуицията много ще ви помага днес. Вие ще се отличавате със съобразителност по отношение на всякакви практически въпроси, както ловкост и гъвкавост в действията си.  Следобед е възможно да се появят проблеми, свързани с работата или някои задължения.