Хороскопът на Марги Паскалева за месец март

Мистика
11:42 - 01 Март 2021
9946
Хороскопът на Марги Паскалева за месец март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. От 1 март тя ще прави хороскопи специално за Lupa.bg. Те ще са в две направления- в началото на всеки месец ще се пуска хороскоп за важните неща, касаещи всички зодии през месеца, освен това всеки ден ще се пуска дневен хороскоп за зодиите според Луната. 

Следва хороскопът по зодии за целия месец март: 

ОВЕН – след 5 март навлизате в един много по-успешен и спокоен период. Някои от вас ще пътуват повече, други ще имат по-активни комуникации, преговори, преподаване или обучение. Бъдете по-концентрирани при шофиране зад волана, при работа с документи. Внимавайте да не изгубите важна информация или документ. Много добър месец за творческа дейност, за нови проекти с участието на чуждестранни партньори. Възникват много нови идеи и предложения. Ще получавате подкрепа от приятели и висшестоящи лица за своите бъдещи планове и проекти. От 22 март нататък ще се радвате на по-хармонични интимни взаимоотношения и на повече приходи. Ще имате и повече поводи за радост, за семейни празници и придобивки. Намирайте време за себе си и за духовни занимания, за забавления и срещи с приятели, които ще ви зареждат с много положителна енергия.

ТЕЛЕЦ – за вас месец март също се очертава по-ползотворен. До 5 март бъдете по-внимателни в партньорските взаимоотношения и финансите. След по-трудния и доста динамичен февруари, сега на дневен ред ще бъдат парите и всякаква ваша собственост. Може да се наложи да плащате някакви важни задължения и да възникнат повече разходи. След 21 март до края на месеца се предпазвайте от примамливи предложения, измами или кражби. Не давайте пари в заем на приятели и роднини. Най-вероятно няма да ви ги върнат. Нуждаете се от отдих и усамотение след дългия период на борба и изтощение.

Вие сте много издръжливи, но сте склонни и по-бавно да се възстановявате.

Обърнете нужното внимание и на своите деца. Проверявайте истинността на казаното от тях, помагайте им в обучението, тъй като не е изключено да ви разочароват с някоя тяхна постъпка или с успеха в училище.

БЛИЗНАЦИ – навлизате в много динамичен период през месец март – Марс е във вашия знак. Ще сте заредени с много енергия и готови да действате по-активно и смело във всяка ситуация. Силната ви страна е умението да общувате и да убеждавате. Подкрепа можете да очаквате както от хора в чужбина, така и от роднините. Силен месец за нови проекти и договаряния със задгранични партньори, в обучение при по-младите представители, научно–изследователска или групова / организационна работа. До 20 март включително не бива да се доверявате на хора от работното ви обкръжение. Не е изключено да ви замесят в някаква интрига или да се разочаровате от отношението на човек, на който сте вярвали до момента. Предпазвайте се от конфликти и при шофиране между 16 и 25 март, избягвайте по възможност пътуване на дълъг път. Внимавайте за загуба или проблеми с документи.

РАК – за вас периодът до 21 март е благоприятен по отношение на финансовите въпроси. Ще се радвате на повече придобивки и приятни преживявания в семейството, на добри приходи. Но няма да липсват и разходи в края на месеца. Близките ви и любими хора ще ви подкрепят, а младите и свободни представители на Рак ще са във вихъра на любовта. След 22 март може приходите в семейството да са по-малко, затова не харчете излишно. През последната седмица на месеца бъдете по-търпеливи с хората, не влизайте в излишни спорове. Шофирайте по-концентрирано и ако се налага да пътувате извън града, прегледайте автомобила за изправност преди да тръгнете. Четете добре всяка документация, за да не допускате грешки. Възможни са проблеми с документи, конфликти на работното място или с роднини. Не давайте поводи за ревност на своя партньор.

ЛЪВ – вие, скъпи Лъвове, ще чувствате прилив на енергия и ентусиазъм. На хоризонта се появяват нови партньори, приятелства, идеи и възможности, които не бива да пропускате. Звездите през този месец ще подкрепят всяко ваше начинание и действие. Ще получавате и изненадваща за вас подкрепа. След 21 март очаквайте добри новини от хора извън страната, нови предложения, по-добри възможности за печалби. Отношенията с близки и роднини се очертават като по-топли, а на работното място ще ви ценят.

Ако дълго време сте били „в сянка“, сега е момента да бъдете забелязани.

Бъдете отговорни към ангажиментите си и към хората, от които очаквате нещо или зависите. Разчитайте на стари партньорства, които са се доказали във времето. В работата си използвайте традиционни методи и средства, не рискувайте прекалено. Планирайте и организирайте задачите си, ако искате да имат успех.

ДЕВА – месец март е по-променлив и нестабилен за вас. Ще ви бъде трудно да съчетавате работните ангажименти със семейните. Напрежението към края на месеца ще нараства и ако не успявате да овладявате емоциите си, може да възникнат сериозни конфликти с партньори, колеги или шефове. Може хората около вас често да сменят мнението си и настроението, да проявяват непостоянство и несериозно отношение. А това вас, подредените Деви, ще ви подразни сериозно. Запомнете, че не всеки човек е толкова отговорен, организиран и прецизен като вас. Сега не е препоръчително да предявявате някакви претенции и да разговаряте с шефовете си на тази тема. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и адаптивни. Стойте настрани от лицемерни хора и не се замесвайте в интриги. Особено внимателни бъдете за инфекции, измами и предателства от страна на приятели.

ВЕЗНИ – през първата половина на месеца се грижете добре за здравето си. Бъдете по-стриктни и наблюдателни на работното място, за да не допуснете сериозни грешки. Възможни са обърквания при работа с информация или документи, а ваш колега да се възползва и да ви натопи. Парите също може да не стигат. Въпреки това, обаче, всичко ще се развива в положителна посока за вас. Марс в Близнаци е в много благоприятен аспект към Слънцето ви и ще ви носи повече позитиви и печалби, отколкото сериозни затруднения.

Появяват се добри възможности за изяви и приятелства, за реализация на нови идеи.

Както се казва, ако се опитат да ви „извадят очите“, ще ви „изпишат вежди“. Много радост ще ви донесат децата и ще имате чудесни поводи за семейни празници. Сърцата ви са изпълнени с любов, а семейството и домът ви ще ви карат да се чувствате сигурни, защитени и обичани.

СКОРПИОН – през първата половина на месец март може да възникват повече грижи около член на семейството или около родител. Дори и да не ви стига времето, бъдете до тях и се погрижете както само вие го можете. При някои от вас може да възникне и необходимостта да уреждат документално някакво имущество с роднини. Всичко по-важно е добре да предприемете след 15 март. През втората половина на месеца ще разрешите по-лесно всякакви документални въпроси. Много романтичен месец за влюбените, а за семейните – топлота и разбирателство в партньорствата, семеен уют и поводи за радост от децата. Повечето от вас ще се чувстват финансово по-стабилни. Появява се възможност за повече приходи, които ще ви карат да се чувствате пълноценни. След 21 март се предпазвайте от конфликти с твърде амбициозни колеги или роднини с претенции за нещо.

СТРЕЛЕЦ – месец март е наситен с много общуване, преговори, подписване на договори и служебни пътувания. Вероятно ще чувствате повече напрежение, поради силната натовареност и многото ангажименти. Но се стремете да обръщате достатъчно внимание на семейството, да отделяте време и за себе си. По-важните дела свършете по възможност до средата на месеца, тъй като през втората половина на март ще срещате повече трудности в работата си и по-малко подкрепа. Звездите създават предпоставка за спорове и конфликти с партньори, опоненти или с конкуренция, а не са изключени и юридически спорове.

Не споделяйте плановете си и не се доверявайте на всеки.

Месецът не е благоприятен за нови бизнес начинания и партньорства. След 22 март ще се повишат приходите, взаимоотношенията с любимите ви, с приятелите и с децата ще са по-топли и хармонични.

КОЗИРОГ – избягвайте нови бизнес начинания, подписване на договори и пътувания на дълъг път през втората половина на март. С колкото по-малко хора се срещате и общувате физически, толкова по-малка е и вероятността да се срещнете с вирусни инфекции. Контактувайте и работете по възможност предимно онлайн и бъдете по-дистанцирани. Тези от вас, които нямат възможност да работят дистанцирано, да вземат превантивни мерки за здравето си. Предпазват от конфликти с колеги, подчинени или наематели. Приходите към края на месеца може да са по-малко, затова харчете разумно. За сметка на това работните ангажименти и нови предложения постепенно ще се повишават, а отношенията на работното място ще се подобряват. След 22 март обръщайте достатъчно внимание на нуждите и желанията на своите деца и на партньора си. Възможни са грижи около тях.

ВОДОЛЕЙ – възползвайте се от подкрепата на звездите през първата половина на месеца за реализирането на важни за вас идеи и проекти, за разрешаването на финансови въпроси или по други важни въпроси, свързани с вашите любими или децата. Между 16 и 22 март може градусът на напрежението около вас да се повиши и да възникват по-често спорове. Внимавайте също така при шофиране в този период, при работа с информация или документи. Бъдете по-концентрирани, за да не допуснете сериозни грешки или да възникнат неприятности / инциденти, да не изгубите важен документ или ключове.

На 13 и 15 март се предпазвайте от измами и кражби.

Избягвайте подписване на договори през последните десет дни, спекулативни действия или рисковани финансови действия. Постепенно взаимоотношенията в семейството и финансовото състояние ще се подобряват след 25 март.

РИБИ – Венера в Риби ще ви вдъхновява и изпълва сърцата ви с любов и състрадателност до 22 март. Настроени сте романтично, но се стремете да не давате поводи за ревност и разочарование на своя постоянен партньор. Все по-често ще изпитвате необходимост от топлота, а може при някои от вас да се появи някаква носталгия и тъга по минали хубави преживявания. Пазете личните си тайни и бъдещи планове, ако не искате да излязат наяве и през втората половина на месеца да възникнат конфликти с личния или с бизнес партньор, колеги или опоненти да използват информацията за лични цели. Опитайте се да бъдете еднакво отговорни както към семейството, така и към работата. Няма да ви е леко и ще се наложи да бъдете по-постоянни и отговорни, да проявявате повече търпение и да не се поддавате на влияние, за да не ви навредят. Най-трудни ще са дните между 16 и 27 март.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 8, 9, 15, 16, 21, 23, 28 и 30 март.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 9, 10, 16, 17, 24, 25, 30 и 31 март.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21, 26 и 27 март.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАРТ 2021:  

Последна четвърт – 06.03.2021 – 03:31 часа – Луна в Стрелец
Новолуние – 13.03.2021 – 12:22 часа – Луна в Риби
Първа четвърт – 21.03.2021 – 16:40 часа – Луна в Рак
Пълнолуние – 28.03.2021 – 21:48 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.03.2021 от 16:09 ч. - 02.03.2021 до 22:38 ч.

04.03.2021 от 18:09 ч. - 05.03.2021 до 00:43 ч.

06.03.2021 от 11:44 ч. - 07.03.2021 до 04:20 ч.

09.03.2021 от 02:52 ч. - 09.03.2021 до 09:41 ч.

11.03.2021 от 05:32 ч. - 11.03.2021 до 16:44 ч.

13.03.2021 от 18:38 ч. - 14.03.2021 до 01:44 ч.

16.03.2021 от 05:40 ч. - 16.03.2021 до 12:56 ч.

18.03.2021 от 22:40 ч. - 19.03.2021 до 01:47 ч.

21.03.2021 от 14:04 ч. - 21.03.2021 до 14:17 ч.

23.03.2021 от 17:26 ч. - 23.03.2021 до 23:56 ч.

25.03.2021 от 15:27 ч. - 26.03.2021 до 05:25 ч.

28.03.2021 от 02:48 ч. - 28.03.2021 до 08:22 ч.

30.03.2021 от 03:08 ч. - 30.03.2021 до 08:33 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.