Християн Жожобатa със 7-ма кражба на ток от ЧЕЗ

Мъжът изградил допълнителен кабел под земята за да се снабдява незаконно с електричество

Новини
12:24 - 18 Март 2019
8191
Християн Жожобатa със 7-ма кражба на ток от ЧЕЗ

Преди 3 дни ЧЕЗ Разпределение хвана 7-ма поредна кражба на ток от луксозна къща в кв. Киноцентър -Драгалевци. Собственикът на имота е Християн Бояджиев по-известен като Християн Жожобата.

От фотосите в профила му в социалната мрежа личи, че въпросният господин обича луксозния живот, марковите алкохолни напитки и скъпите коли. Освен, че краде ток Жожобата има печална слава на изпечен мошеник. Хвалил се, че може да урежда шофьорски книжки от КАТ без дори да се ходи на изпит. Така гаджето му, бивша баскетболистка била взела книжка.

Другата схема на Християн е ипотекиран апартамент на негово име, който пуска за продажба в различни сайтове. Щом се появял потенциален клиент му взима капаро, а после се укрива и не си вдига телефона. Така клиентът изгаря с капарото.

Най-куриозното в цялата история е, че Жожобата се страхувал да се прибере в къщата си в Драгалевци през входа на имота, за да не го срещне някой, на който има да връща пари. Затова прескачал през задния двор от имот на комшиите, за да влезе в дома си.

Кражбите на електроенергия на къщата до момента винаги са реализирани чрез директно присъединяване към електроразпределителната мрежа, като нарушението на Жожобата е изпълнено с изграден допълнителен кабел под земята.