Христо Терзийски: Има план за ваксиниране на полицаите и семействата им

Общество
19:30 - 23 Февруари 2021
1438
Христо Терзийски: Има план за ваксиниране на полицаите и семействата им

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Златоград, Мадан и Баните. Придружен от директора на  Областната дирекция на ДМВР - Смолян старши комисар Николай Димов той проведе работни срещи със служителите в структурите на дирекцията. 

Запозна се на място с организацията и условията на работа в районното управление,  районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък – Баните.

Искам лично да Ви благодаря за добрата работа, за положените усилия и постигнати професионални резултати, с тези думи министър Терзийски се обърна към служителите и подчерта, че пандемията от COVID-19 добави допълнителни отговорности и ангажименти към и без това напрегнатото им ежедневие. Непрекъснато се следи и се събират данни за нивото на заболеваемост сред служителите.

Високо е нивото на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на МВР. Създадена е организация за поетапно ваксиниране на всички, заявили желание служители и на техните семейства, увери министър Терзийски.