И скромната Михаела Маринова захвърли дрехите (Снимка)

Младата певица скъса синджира

Нещо за четене
13:03 - 23 Януари 2023
5993
И скромната Михаела Маринова захвърли дрехите (Снимка)

Михаела Маринова, която доскоро градеше имиджа на "добро момиче" и избягваше всякакви провокации в мрежата, вече го раздава секси нимфа. Мишето скъса синджира на добрата и кротка отличничка от първия чин и вече е дръзка изкусителка, видя Lupa.bg. Младата певица изненада феновете си с разголени снимки, като част от тях одобриха кадрите, а други я разкритикуваха за провокацията. 

"От теб само не го очаквахме, но уви. Показа, че и ти си същата комплексарка като останалите. Какво, срамно е да ходиш облечена ли?! Или е срамно да пробиваш само с таланта си?! Ами хайде, така и така си тръгнала по тоя път, хвани си някой тлъст дъртак с пари, че да си отживееш", коментират възмутени потребители в нета.

Маринова се раздели с дългогодишния си приятел и промени изцяло гардероба си, който напълни с дръзки дрехи, залага на нова прическа и грим, отделно май си оперира носа и е с нови зъби.

"Добре де, огледало нямат ли - и тя, и Благой Георгиев, че и на Благо жена му, щото и тя нещо конска напоследък?! Каква е тая пуста мода?!", отново не я пощадиха в мрежата.