Ицо Хазарта: Знам цялата истина за разпада

Рапърът излезе с витиевата версия за края на четворната коалиция - газът и касичките били в основата му

Политика
10:00 - 11 Юни 2022
9855
Ицо Хазарта: Знам цялата истина за разпада

Депутатът от "Промяната" и рапър Христо Петров - Ицо Хазарта обяви в национален ефир, че знаел цялата истина за разпада на четворната коалиция с напускането на ИТН, но така и не я съобщи. Витиевато пред Нова телевизия той заговори за газа, партийните касички и хаоса на ГКПП "Капитан Андреево", но не посочи конкретната причина за труса в управленския съюз, макар да твърди, че бил наясно с нея "от самото начало".

По думите му тези хора (ИТН - б.р.) преследват свои цели. "Или си тук, за да помогнеш на обществото, или на себе си. Имам огромно уважение към инситуцията на Народно събрание и не искам да казвам истината в този момент, въпреки че всеки я знае", продължи той.

"Каквото и да ви говорят, става дума за пари. Имаше хора, които още от началото ни предупредиха, че участието на тези хора ще доведе до това, което се случи. Отговорът е Капитан Андреево, газа, касичките, които обслужват едни хора, а парите трябва да влизат в държавата", заяви Хазарта.

А всичко било ясно предварително. 

"Аз съм твърдо убеден, че съм взел правилното решение и съм повярвал на правилните хора. Не бих седял и секунда тук, ако усетя, че това не е така", категоричен беше той.