Ицо Стоичков целуна Ушатата и се прегърна с Хари Кейн

Камата беше специален гост на финала на Шампионската лига в Мадрид

Новини
11:17 - 02 Юни 2019
7749
Ицо Стоичков целуна Ушатата и се прегърна с Хари Кейн

Христо Стоичков - една от легендарните фигури на българския футбол и най-добрата марка на България по света, беше част от шоуто, наречено финал на Шампионската лига.

Двубоят се състоя в испанската столица Мадрид, където по принцип е едно от малкото места, където Камата е недобюлван. Причината е връзката му с Барселона и омразата между каталунците и Реал Мадрид.

Този път финалът не се състоя на клубния стадион на Кралете - "Сантяго Бернабеу", а на новото бижу на градския съперник на белите - Атлетико Мадрид.

"Уанда Метрополитано" стана арена на сблъсъка между Тотнъм и Ливърпул, спечелен от мърсисайдци с 2:0, а също така беше подходяща сцена и за нахлуването на терена на русокосата мацка Кинси Волански, който финтира доста успешно гардовете.

Преди двубоя Христо Стоичков, който трябваше да коментира и анализира всичко около срещата, се видя с нападателя на Тотнъм Хари Кейн и двамата се прегърнаха, но пожеланията на успех от страна на българина не помогнаха на английския национал, който два месеца лекуваше контузия.

Най-атрактивната снимка, която бързо обиколи света, беше кадърът, на който Стоичков целува трофея, известен като Купата с Ушите или Ушатата.

Те са си стара любов, след като през 1992 година Барселона, с Христо Стоичков в редиците си, спечели финала на "Уембли" срещу Сампдория. Това беше първа такава купа за блаугранас, а Камата стана и първият българин, вдигнал отличието. Тогава той си позволи да седне на парапета пред английската кралица и да изкуфее.