Ицо Стоте манекенки снабдявал Божков с млади момичета?

Нещо за четене
13:20 - 07 Юли 2020
7571
Ицо Стоте манекенки снабдявал Божков с млади момичета?

Застаряващият плейбой, познат на широката общественост като Ицо Стоте Манекенки, е разследван в момента от МВР. Според изнесената информация той е доставял компаньонки на укриващият се в Дубай хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков.

До завидната позиция – да осигурява леки жени на Черепа – Сираков се издигнал след ареста на двамата от елитните сутеньори в София – Росен Чолов-Чолата и Дани Обувката, съобщава show.bg.

Именно в тази си роля Стоте манекенки осигурявал по няколко хиляди лева "хонорар" на елитни миски. От тях се искало да дадат всичко от себе си, докато били в обсега на Божков и приближените му.

64-годишният плейбой също намазвал солидно възнаграждение. Това компенсирало всичките подигравки и обиди, които Сираков често обира. Неведнъж или два пъти застаряващият палавник е одумван за това, че парадира за любовни афери с млади жени.

Контактите му с актуални към момента плеймейтки му осигурявали лесен достъп до млада плът, която той предлагал на платежоспособния си клиент, допълва изданието.

Развръзката по разследването се очаква до няколко дни. Източниците са категорични, че се обработва последната информация по случая, преди Сираков да се озове зад решетките.