Илиана Раева в очакване на две внучета (Снимки)

Топ
16:45 - 04 Март 2020
5867
Илиана Раева в очакване на две внучета (Снимки)

Илиана Раева очаква цели две внучета до няколко месеца. И двете дъщери на Сиракови са в напреднала бременност и ще дарят спортното семейство с нови наследници. Преди минути Славея Сиракова пусна умилителна семейна фотосесия, видя Lupa.bg.

На един от кадрите спортната легенда е пипнала двете си дъщери за бременните им коремчета. Това ще бъде първо дете за Славея Сиракова. Тя се сгоди през лятото. Мъжът до нея е Иван Борисов, но двамата пазят връзката си далеч от хорските погледи. Влюбените са доста близки и със семейството на сестрата на Славея, Виолета.

Броени дни, след като Славея разкри, че ще става майка за първи път, по-малката ѝ сестра Виолета също публикува снимка в социалните мрежи, показвйки нарасналото си коремче и обяви, че ще има второ дете.

"Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!) нямам търпение !", написа Виолета в социалните мрежи.

Виолета се омъжи за любимия си Георги Коруджиев това лято, а преди три години се роди дъщеричката им Илиана, която бе кръстена на известната си баба.