Импланти в задника - кои звезди тресат изкуствена гъзяга?

Десетки са примерите на известни дами, минали през манипулацията със слагане на подплънки

През ключалката
16:02 - 08 Март 2023
6711
Импланти в задника - кои звезди тресат изкуствена гъзяга?

Големи гърди, надути джуки и екстремно тънка талия - женската мода мина през какви ли не идеали за красота, а последният хит в естетичната медицина е огромниятм сочен задник в комбинация с тънки крака. Ким Кардашиян и Дженифър Лопес успяха да прокарат пищните задни части в мейнстрийма и всега всяка втора звезда се старае да ги има.

Десетки са примерите на известни дами, минали през манипулацията със слагане на подплънки, които да направят дупето им сочно и голямо? Точно такъв е случаят с Иги Азалия, която реши да си сложи подплънки, но май пресоли манджата.

Блек Чайна е друг пример за прекалено изпъкнала дупара, твърде едра за ръста й от едва 156 см. Тук операционната намеса е направила задните ѝ части да изглеждат сякаш с квадратна форма. И като цяло, когато си с такава височина и глутеусът е най-голямото нещо в тялото ти, има сериозна опасност хората да виждат главно него.

При моделката Наташа Краун вече говорим за истинска мания. Шведката е известна главно с амбицията си да притежава най-голямото дупе в света и хич не разчита само на пластичната хирургия, но и на богатото меню, за да постигне целта си. Както можете да забележите обаче, тя е почитател и на други козметични манипулации, например филърите и ринопластиката.