Интер шамароса ПСЖ пред погледа на Неймар (ВИДЕО)

Нерадзурите обърнаха парижани за две минути и ги оставиха без победа в Япония

Спорт
17:11 - 01 Август 2023
2132
Интер шамароса ПСЖ пред погледа на Неймар (ВИДЕО)

Финалистът в Шампионската лига Интер победи При Сен Жермен с 2:1 в последна контрола на двата отбора в Япония. В столицата Токио парижани поведоха в резултата с гол на Витиня, но с две бързи попадения на Себастиано Еспозито и Стефано Сенси „нерадзурите“ стигнаха до пълния обрат.

В Токио ПСЖ започна по-устремено, като в първия четвърт час се откриха две положения пред Марко Асенсио, който нацели и греда.

Интер се окопити в средата на първата част, като шут по земя от пряк свободен удар на Хакан Чалханоолу бе спасен от Джанлуиджи Донарума.

След почивката отново парижани започнаха по-активно, като в 63-ата минута стигнаха до гол. Топката стигна до Витиня извън наказателното поле и португалецът с мощен шут порази вратата на Филип Станкович, който пазеше за Интер.

Хората на Симоне Индзаги обаче изравниха в 81-ата минута, когато Давиде Фратези комбинира със Себастиано Еспозито и младокът порази вратата на ПСЖ.

Само две минути след този гол, Интер вкара и втори, като този път попадението бе дело на друга резерва – Стефано Сенси, който получи топката от Фратези, за да завърши с гол и така да донесе победата на своя отбор.