Интер сменя химна, вече няма да звучи "Pazza Inter Amala"

На домакинските мачове на нерадзурите феновете ще слушат отново "C'e Solo L'Inter", който всъщност е историческият химн на клуба

14:04 - 29 Август 2019
5922
Интер сменя химна, вече няма да звучи "Pazza Inter Amala"

След няколкото силни трансфера, които Интер направи през лятото, ръководството сюрпризира феновете на тима с още нещо - на стадион "Сан Сиро", когато се играят домакинските мачове на тима, повече няма да звучи химна "Pazza Inter Amala".

Песента демонстрира истинското ДНК, съчетано с лудост и чист адреналин, но също така подчертава границите на стария отбор.

"Беше красива песен, показа страст и също страдание, но вече идват нови времена", пише Gazzetta dello Sport.

Песента вече няма да се пуска на "Сан Сиро", което беше ясно показано преди двубоя от първия кръг на Интер срещу Лече в понеделник вечер.

Феновете на нерадзурите тогава слушаха "C'e Solo L'Inter", който всъщност е историческият химн на клуба, написан от Елио.

Това е песен, която резонира малко по-близо до сегашния "редовен и силен отбор", точно така го вижда Антонио Конте на терена. Текстовете са в знак на почит към Пепино Приско - незабравимият вицепрезидент на Интер. Той описва факта, че Интер никога не е бил в Серия "Б" и че Серия "А" е в ДНК-то на синьо-черния клуб.