Ирена Милянкова се събра с мъжа си

Търговецът на луксозни имоти в Гърция Никола Чолаков дава втори шанс на моделката

Ексклузивно
17:29 - 10 Април 2019
6359
Ирена Милянкова се събра с мъжа си

Ирена Милянкова се е събрала с втория си мъж Никола Чолаков, твърдят в светските среди. Семейството си дало втори шанс в името на децата, научи Lupa.bg. Преди седмица манекенката отново е добавила Никола сред приятелите си във фейсбук, след като го беше изтрила заедно с общите им снимки.

Многодетната майка бе натирена заедно с отрочетата си и живееше в мизерия в родното си село около Разград. Двамата съпрузи бяха тежко скарани и Милянкова изтри Никола от приятелите си. Тя се опитала да отвори нова страница в живота си, но видяла, че няма да й е лесно сама и помолила търговеца на луксозни имоти в Гърция да си дадат втори шанс. Той се смилил и решили отново да го играят семейство.

Според източник на Lupa.bg причината за внезапната раздяла е изневяра от страна на Ирена. Красивата манекенка била обвинена от мъжа си, че имала отношения със заможен адвокат от Гърция, клиент на фирмата, в която работят и двамата - „Луксимо“. Милянкова се срещала със заможния грък зад гърба на мъжа си. Освен това на фирмен купон преди няколко месеца акрисата се държала фриволно и флиртувала с високопоставен шеф от компанията.

Дали Никола е разбрал, че обвиненията са плод на ревността му или заради децата им решил да даде шанс на брака, все още никой не знае. Факт е обаче, че двамата са пак заедно.