Искат оставката на Христо Иванов

Актуални новини
13:43 - 27 Май 2024
6239
Искат оставката на Христо Иванов

Христо Иванов отдавна трябваше да си подаде оставката и да отстъпи една крачка назад в политиката. За да покаже, че е способен да носи отговорност и да даде възможност на организацията, която представлява, да продължи заявките от учредителното си събрание.

За това призовава Методи Лалов, който в рамките на няколко дни отправя пореден залп към лидера на "Да, България". 

Ето какво гласи целият му пост в социалните мрежи: 

Откакто познавам Христо Иванов, все не е моментът да каже извинявай, да промени нещо в поведението си, да покаже, че отчетност, прозрачност и демократизъм, не са просто думи за пред широката публика.

Ако на Христо Иванов наистина му беше важно не просто да битува в политиката, за да получава заплата и да разпределя постове, щеше да търси истинско обединение с всеки, които е против модела Борисов-Пеевски.
Вместо това Иванов остракира всеки, който има мнение. И се сглоби с Борисов и Пеевски, които представи като приемливи политически партньори.

Този човек отдавна трябваше да си подаде оставката и да отстъпи една крачка назад в политиката. За да покаже, че е способен да носи отговорност и да даде възможност на организацията, която представлява, да продължи заявките от учредителното си събрание.

Ясно е обаче, че Иванов, заедно с одиозния Атанас Атанасов и лидерите на ПП ще стискат кокала на властта, докато съвсем отблъснат избирателите си.