Искрен Арабаджиев: Ако купувахме депутати, да сме събрали 121

Всички национални проекти ще бъдат изпълнени, увери депутатът от ПП

Новини
18:11 - 05 Юли 2022
2406
Искрен Арабаджиев: Ако купувахме депутати, да сме събрали 121

Шанс за кабинет винаги има и ние разчитаме на съвестта на народните представители. Ако купувахме наистина депутати щяхме да сме ги осигурили вече", коментира в студиото на "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Продължаваме промяната" Искрен Арабаджиев.

По повод твърдението на Борисов, че Брюксел и Еврокомисията са ни отрязали с 1 млрд. лв., той коментира, че от няколко месеца ГЕРБ и Борисов постоянно си играят със страховете на хората, вдсяват разделение и страх в обществото и хвърлят мавнипулативни твърдения.

"Истината е, че заради по-доброто представяне на икономиката ни през 2021 г. ние имаме намаляване на средствата по Плана за възстановяване. Общо 22 страни имат намалряване на средствата", посочи депутатът от "Промяната".

ЕВРОСТАТ казва, че сме се представили по-добре от първоначално предвиденото. Факт е, че няма да има проект, който да е потърпевш от нашия План. Ние ще намерим допълнителни средства, така че всички национални проекти да бъдат изпълнени", увери Арабаджиев.

Надяваме се да има правителство, защото тези 26 закона са изключително важни да бъдат приети в следващите месеци, така че да се започне изпълнението на проектите.