Испанската принцеса Леонор се появи във военна униформа

ЕС
13:32 - 12 Октомври 2023
2410
Испанската принцеса Леонор се появи във военна униформа

Ако някой ден ѝ се наложи да води война, тя със сигурност ще спечели битката с ... красота. Кой ще може да устои на бъдещата владетелка на Испания!?

Военната униформа не само не можа да засенчи чара на принцеса Леонор - дъщеря на испанския крал Фелипе VI и една от най-красивите жени в света - Летисия Орта, но дори подчерта нейната женствена твърдост.

17-годишната принцеса на Астурия се появи с родителите си на военния парад за националния празник на родината си, наричан в страната "Dia de la Hispanidad".

През август Леонор започна тригодишно военно обучение, за да се подготви за отговорностите си като бъдещ главнокомандващ. Тя постъпи във Военната академия в Сарагоса.

Тя ще остане в Сарагоса една година, а след това ще започне обучение и във военноморско училище. Обучението й под пагон ще завърши във Военновъздушната академия.
 Когато беше обявено предстоящото военното обучение на принцеса Леонор през март, испанският министър на отбраната Маргарита Роблес каза, че тя е една от многото млади жени, които сега се записват във въоръжените сили.