Истината: Даниел Петканов зарязал Александра

Нещо за четене
08:40 - 03 Март 2022
8405
Истината: Даниел Петканов зарязал Александра

Даниел Петканов е инициаторът за развода с жена си Александра Богданска. Водещият на „България търси талант” има любовница, която работи като продавачка. Лудия репортер вече не искал звездна съпруга, а обикновена жена, която вече е открил. Петканов бил непреклонен и поискал Богданска да се изнесе от дома му.

Преди броени двамата обявиха, че са в развод, като този път няма връщане назад и документите вече са подготвени. Семейство Петканови написаха постове в социалните мрежи, че решението им е взаимно и окончателно, не са намесени трети лица, а причината е тривиална-несходство в характерите. Истината обаче е малко по-различна и всъщност Даниел е инициаторът на развода, твърдят близки на семейството, пише "Уикенд".

„Сверете си часовника, човекът, който иска развод в случая е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ иска да се развежда, не пишете нелепи коментари, като не сте наясно със ситуацията и не познавате хората. От такива като вас тръгват слуховете и се разбива психиката на хората. Имайте малко съчувствие и ги оставете да преминат през това на спокойствие. Аз съм един от близките й хора и виждам колко страда тя от този развод, но Даниел е твърдо решен, че иска да се разделят, непреклонен е“, скача в защита приятелката на Алекс, която е до нея в трудния момент. Дружката на моделката е много близка с нея още от ученическите й години, като двете благоевградчанки са запазили приятелството си и до днес.

Богданска ближе любовни рани, но гледа да не го показва, твърдят от обкръжението й. Моделката се е стопила и буквално е заприличала на скелет, но въпреки това продължава да гладува.

„Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени. В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.

Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици” – написаха Алекс и Дани преди седмица, като умишлено забраниха коментарите под публикацията, които най-вероятно нямаше да бъдат никак приятни.

Последователка на красавицата коментира една от самостоятелните снимки на инфлуенсърката, като написа, че не е очаквала да се разведат, а за изненада на всички Алекс й отговори „Да ви кажа честно..и аз не го очаквах! Дано ви помага, че е взаимно” – написа красавицата, визирайки, че изненадата е взаимна и така затвърди информацията ни, че Лудия репортер е зарязал моделката. Приятелят на покойния Милен Цветков нямал търпение да е свободен мъж и да се отдаде на любовта си с новата жена.