Ива Екимова сложи очила с дебели рамки, юрна се за общинар в София

Някогашното секси момиче "Невада" разкраси листата на партия "Сбор"

Новини
17:07 - 10 Октомври 2023
6302
Ива Екимова сложи очила с дебели рамки, юрна се за общинар в София

Някогашното момиче на късмета, сега пиар експертка Ива Екимова се вля в потока на кандидат-общинарите за София. Съпругата на покойния Дими от „Сленг” ще се бори за кметството от партия „Сбор”, чийто кандидат за градоначалник е д-р Асен Ангелов.

За новото политическо поприще, красавицата е впрегнала медийните си умения и умело подбутва и рекламира мераклията за креслото на Фандъкова. За да се отличи в морето от кандидат-общинари, вероятно Ива е измислила слогана „Защото ми пука”.

Ива Екимова заяви плановете и намеренията си в предизборен клип 

Във видеото, блондинката обяснява на столичани, че е кореняк софиянка, нейният квартал е "Младост", а вечните проблеми на столицата - презастрояването, липсата на места за паркиране и дефицитът на зелени площи.      

Екимова едва ли ще успее да се класира за СОС от почти никому неизвестната формация „Сбор”, още повече че не е на челни позиции, а е едва 10-а в листата, което навежда на мисълта, че красавицата по-скоро придава колорит на изборния списък.

През 90-те Ива блесна на тв екрана като едно от най-красивите момичета в супершоу „Недвада”, което бе най-гледаното шоу през 90-те. Вместо да продължи на модния подиум и да демонстрира прелести, Екимова показа характер и завърши две специалности  - първо „Икономика и управление на интелектуалната собственост” в УНСС, а след това получава диплома и от London School Of PR. Минава и през няколко курса за усъвършенстване на професионалните умения. Екимова успява да се внедри сред множеството пиар специалисти у нас и дори прави научна кариера – между 2007-а и 2014-а става преподавател по пиар в Нов български университет.

Екимова е помагала с комуникационни стратегии на не една фирма и има доста сериозен опит в бранша.

Докато в началото Ива имаше по-скоро имидж на красавица блондинка, тип Мерилин Монро, сега Екимова държи визия на класическа делова дама – с опъната назад коса и очила с дебели рамки.