Ивет Добромирова заряза Черепа, лъска имиджа на Лозан Панов?

Новини
13:57 - 07 Октомври 2021
17467
Ивет Добромирова заряза Черепа, лъска имиджа на Лозан Панов?

Скандалната пиарка на Васил Божков – Ивет Добромирова, смени територията и вече ще обгрижва кандидат-президентската двойка на десните – Лозан Панов – Мария Касимова–Моасе, издигната от "Правосъдие за всеки", твърдят запознати с актуалната политическа ситуация.

Ивет дълго време бе вярна на Черепа и се грижеше за всичките му публични изяви, но миналата година обясни, че вече живее във Франция, за да не бъде арестувана.  

Твърди се обаче, че имиджмейкърката вече е в хладни отношения с Божков и затова сега прехвърля знания и умения върху новата атрактивна фигура в политиката – шефа на ВКС Лозан Панов, който вече е част от битката за "Дондуков"2.

Ивет Добромирова доби слава и популярност с организирането на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски през 2013-2014 г. Малко по-късно гръмна скандал, че Добромирова си е купила голям апартамент на пл. „Народно събрание“.

Дали Добромирова, като имиджов консултант на атрактивната кандидат-президентската двойка Лозан Панов-Мария Касимова-Моасе, търси добро препитание, кауза или просто медийна слава, само тя си знае.

Но запознати със ситуацията, предполагат, че ДБ ще  осигурят достатъчно добро заплащане на медийната съветничка. Твърди се, че коалицията е една от най-платежоспособните, след като билбордовете й украсиха цялата столица по време на двата минали избора за парламент.

Добре запознати с твърдия характер на Лозан Панов обаче са убедени, че на Ивет няма да й е лесно да спуска указания на съдията от ВКС. Мария Касимова също едва ли ще изпълнява нареждания от друг, след като тя самата е медиен човек и добре владее изкуството да се харесаш. 

Все пак, кампанията на Панов- Касимова едва ли ще е много шумна и зрелищна, след като е ясно, че Панов няма да влезе на „Дондуков”2 и едва ли ще стигне и до балотаж. Но пък десните са амбицирани и разчитат той да дръпне още нагоре имиджа им, изстрелял се рязко нагоре още на първите извънредни парламентарни избори.