Избори или плаж? Българинът избра морето (ГАЛЕРИЯ)

Политика
11:24 - 11 Юли 2021
5281
Избори или плаж? Българинът избра морето (ГАЛЕРИЯ)

За пореден път българинът доказа, че е силен в мрънкането и писането във фейсбук, предпочитайки хубавото време по морето, отколкото избирателните секции.

Голяма част от тези, които имат право да упражнят своя вот, няма да го сторят. Поради ред причини - мързел, апатия и нехайство, с махване на ръка и заравяйки главата си в пясъка. Да, точно в пясъка, но на плажа, където предпочита да пие студени бири и мента, отколкото да пусне бюлетината, с която може да бъде променено бъдещето на България. И бъдещето на българските деца, които все по-често отлитат от родните гнезда, търсейки своето щастие зад граница.

Родните плажове са препълнени с народ още от ранна утрин, а капанчетата покрай тях са претъпкани с плюскащи картофи и цаца нашенци, които ще продължат да цъкат с език защо пенсиите и заплатите са малки.

"В Гърция може да се гласува, а по нашето море - не", коментираха пред Lupa.bg нашенци, зажаднели повече за морски бриз, но не и за гласуване.

Водещият Димитър Павлов също се включи по темата, пускайки критичен статус в профила си във Фейсбук: "Всяка постната снимка от плаж, днес носи особена гордост" - текст, с който визира всеки един, предпочел плажа и спокойствието пред гласуването за бъдещето на цяла една нация.

Снимки: Агнес Методиева