Изцепка! Софи Маринова: Учителите не учат децата на уважение!

Нещо за четене
14:23 - 25 Юни 2020
2568
Изцепка! Софи Маринова: Учителите не учат децата на уважение!

Софи Маринова сподели в телевизионен ефир, че в днешно време не вижда младите хора да изпитват уважение към по-възрастните и към авторитетите, постигнали много в своята си област. Ромската перла обвини учителите, че не учат на нищо децата, видя Lupa.bg.

„Няма го това учителите да учат децата да имат респект към по-старите. Качиш се в рейса пък освобождаваш местото на по-възрастния да седна или пък на бременна жена… О-о-о, сега младият ще си седи и хич няма да ти каже: „Заповядай, седни“ или пък да ти каже: „Здравей, радвам се на твоето творчество“. Наистина това го няма сега. Явно това си до възпитание на човека. Ми аз съм израснала с тези хора, те са ме възпитавали чрез музиката си тези хора, как да не ги поздравиш, как да не ги обичаш, как да не ги гледаш в очичките миличко?! Тези хора са ти дали път в живота, да размишляваш, да растеш, да си дисциплиниран към семейството, към брата, към всичко“, заяви Софка.

Междувременно днес се очаква премиерата на новия дует на Константин и Софи Маринова. Видеоклипът ще се завърти онлайн в канала на фолк певеца, точно в 18 часа.