Издигат Кирил Петков за премиер

Политика
11:30 - 03 Август 2021
87911
Издигат Кирил Петков за премиер

Изключително любопитна Фейсбук група набира инерция в социалната мрежа. Тя е озаглавена "Кирил Петков за Министър Председател на Република България" и вече има над 15 000 членове. 

Администраторите на Фейсбук страницата поясняват, че това е "група за тези от нас, които са на мнение, че г-н Кирил Петков трябва да остане в управлението на Република България - но като Министър Председател!". 

Ето какво го призовава например Тодор Радев: 

Правете партия и тръгваме след вас! Имам силна интуиция и вярвам във вас!
Не се предавайте
България е над всичко и всички

Постът му се радва на стотици коментари и стотици споделяния. "К.Петков, имате съмишленици и то много. Смело напред вие влезнахте в сърцата на Българите. И успехите ви са сигурни. По голямата - огромната част от народа е с вас", поощрява го Радион Недев. "Светлина в тунела! Г-н Кирил Петков дава надежда, че може да има честност, интелигентност, безпристрастие и смелост в политиката! Аман от тежкари, простаци, лъжци, играчи и мошеници! Г-н Кирил Петков, продължете, България има нужда от Вас!", пише и Весела Цветкова. 

"Неотразим! България никога досега от демократичните промени не е имала такъв министър! Дано народната любов го накара да продължи и със своя ПАРТИЯ, защото стотици хиляди вече се молим за това!", окуражава го и Айтен Алиева. 

Таня Любенова пък споделя следното: "Видях и Слави - присмиваше се на Борисов за грандоманията му, но точно това показа и той с изказването си! Болестно състояние е това, болест, наречена "власт"! А това момче ни показва, че може и да не се разболееш от тази болест, ако си възпитан и образован, ако имаш здрава ценностна система и цел в живота!" 

Коментарите във Фейсбук страницата до момента са над 400.