Изненадаха Васил Божков: Няма да падат обвинения срещу Черепа!

Облаците над бизнесмена стават все по-тъмни

Новини
15:34 - 23 Януари 2024
7294
Изненадаха Васил Божков: Няма да падат обвинения срещу Черепа!

Вместо да свалят обвинения срещу богаташа Васил Божков, той вероятно ще се сдобие с нови, научи Lupa.bg. Наскоро пред медията адвокатът му Георги Гатев каза, че очаква интересни събития, като наш журналист разбра, че се очаквало да падат обвинения, заради свидетели, които са си оттеглили показанията заради страх. 

Обръчът около Черепа се затяга все-повече обаче, след като последните дни стана ясно, че го разследват за убийството на Алексей Петров. Тази информация официално не е потвърдена никъде, но се смята, че става дума за грузински наемници, на които са засечени връзки с Васил Божков. Същите чужденци бяха засечени в София с баровски Ролс Ройс, пълен с оръжие. 

Lupa.bg научи, че по убийството на Алексей Петров - Трактора са засечени от свидетели двама души, които говорили на руски език. Ченгетата обаче пазят в пълна тайна резултатите от записите на камерите, на които се предполага, че е установено и превозното средство, с което са се движили килърите на Трактора. 

Страх от Черепа 

При повторните разпити много от свидетелите срещу Васил Божков са дали "заден ход" и са заявили, че не си спомнят с точност какво се е случило. Това нанесло сериозен удар на прокурорите, които по-скоро от инат не прекратявали все още досъдебни производства срещу хазартния бос. 

Lupa.bg научи, че адвокатът му чака само обвинителите да отстъпят крачка назад, за да поиска пълно освобождаване на хазартния бос. В момента Васил Божков пуши пура след пура под домашен арест.