ИЗНЕНАДА! БСП спуска Драгомир Стойнев за президент

Новини
12:10 - 21 Декември 2020
28903
ИЗНЕНАДА! БСП спуска Драгомир Стойнев за президент

Предколедна изненада от „Позитано” 20: Кандидатът на БСП за президент се казва Драгомир Стойнев, научи Lupa.bg от свой човек в соццентралата. Именно рокадата в сърцето на Корнелия Нинова на Румен Радев с бившия министър на икономиката, енергетиката и туризма стои и зад атаката на червената телевизия БТСВ срещу държавния глава.

Както първо Lupa.bg писа, преди броени дни водещият Стоил Рошкев си позволи да обяви от екрана, че Румен Радев говори английски език като Борат (героят от едноименната сатира със Саша Барън Коен, добил популярност по цял свят, б.ред.).

При все, че през 1992 г. Радев завършил ескадрилен офицерски курс, а по-късно - през 2002-2003 г. се дипломирал като първенец на випуска в най-елитния авиационен колеж в света - американския „Максуел”, където, естествено, се преподава на английски, соцводещият Рошкев го нападна за нивото на владеене на езика без никакви скрупули.

Повод за удара под кръста стана обръщението на президента към генсека на ООН по повод 65-а годишнина от присъединяването на България към организацията. За телевизионера в БСТВ говореното на президента на езика на „големия бял брат” го олекотявало като държавническа фигура.

"Корнелия Нинова толерира ли партийната телевизия БСТВ да се конкурира с ПИК и в ефира ѝ да се говори, че президентът Радев "говори на развален английски език като Борат", че "изглежда като индианец" и "дивак"? Ако да, ще е интересно да обясни отношението си на хилядите социалисти, които с право подкрепят президента Радев и неговата борба срещу мутрите и корупцията? Идват избори, но каква е всъщност целта?!", пита и президентският съветник Еленко Божков.

Сега лъсна и причината за огъня по един от най-добрите пилоти в света - добре планиран удар по имиджа на Румен Радев заради Драгомир Стойнев, който Корнелия и кръгът около нея си харесали за бъдещ президент.

Смята се, че в лагера на Нинова са повечето стари муцуни на БСП - милионерът Кирил Добрев, мултимилионерът Георги Гергов, бившият президент Георги Първанов - Гоце, екс министърът на МВР Румен Петков, острият език на левицата Татяна Дончева и обиграният апаратчик Бриго Аспарухов, които трябвало да се обединят в името на общата цел Румен Радев да не успее, ако се кандидатира за втори мандат, обясни запознатият с плана източник на Lupa.bg.