ИЗРОД! Нашенец закла 11-месечно бебе и майка му в Англия

Касапинът Денис Бейтула се предаде, жертвите му берат душа

Свят
09:20 - 04 Октомври 2019
6970
ИЗРОД! Нашенец закла 11-месечно бебе и майка му в Англия

27-годишният български гражданин Денис Бейтула е задържан от полицията в Уолсенд, Северен Тайнсайд, след като брутално накълцал с нож 11-месечно бебе и 21-годишната му майка. Вероятно става въпрос за собственото му семейство, но самоличността на жертвите, които са в критично положение в интензивното отделение, все още се уточнява.

Касапинът сам се е предал на местната полиция, като е заявил само, че се казва Денис Ердинч Бейтула и е от България. Делото срещу него в насрочено за 31 октомври.

Нашенецът доброволно се остави да му щракнат белезниците

Съседи на пострадалите описват покъртителни картини на окървавените жертви. За щастие майката е дошла в съзнание през нощта, но още не е вън от опасност.

Разследващите полицаи заявиха, че не търсят друг евентуален извършител освен Бейтула. Главният инспектор детектив Дейв Коул от полицията в Нортъмбрия каза: „Разбирам, че обществеността е в шок. Уолсенд не помни такова брутално престъпление в последните години. Бебето остава в критично състояние и знам, че лекарите правят всичко възможно, за да спасят живота му."

„Нашето разследване ще продължи и днес, но се надявам фактът, че скоро ще бъде повдигнато обвинение на извършителя, ще предложи известно успокоение на обществото. Патрулите ни ще продължат в района на Уолсенд днес и всеки, който има някакви притеснения, се насърчава да говори с нашите служители."