Изроди пребиха легенда на Миньор

Инцидентът станал в центъра на Перник, Румен Андонов е в болница

Топ
11:51 - 13 Юни 2022
3287
Изроди пребиха легенда на Миньор

Един от най-известните футболисти на Миньор Перник от близкото минало – Румен Андонов, е със сериозни травми от удари, и в момента е настанен в столична болница за лечение, съобщава Perniknews. 

Андонов, който е и президент на ФК Кракра 1919 е нападнат от младеж посред бял ден в центъра на Перник. Близките му споделят, че той е бил нападнат от човек, който се занимава с бойни спортове.

Очаква се от пернишката полиция да дадат информация за случая. Органите на реда са били извикани и са пристигнали на място за минути, според очевидците.

Румен Андонов е бивш футболист на Миньор Перник, 14 години е играл професионален футбол. Близо 8 години е бил капитан на отбора. От години работи с подрастващи в клуб „Кракра 1919“, който е създаден през 2004 година.

„Надяваме се най-накрая за справедливост за това прокуроско недоразумение Васил Михайлов!!!! След двеста жалби и оплаквания, за побоища на беззащитни хора той си се разхожда свободно защото БАЩА МУ Е ПРОКУРОР!!!!Следващите може да са вашите деца и близки!!!! #справедливост“, бе реакцията на дъщерята на Андонов.