ИЗРОДСКО! Приятели на убитата Евгения: Килърът й и баща му са я следили месеци

Крими
18:00 - 01 Декември 2021
22026
ИЗРОДСКО! Приятели на убитата Евгения: Килърът й и баща му са я следили месеци

Убиецът на младата майка Евгения Чорбанова - съпругът й Орлин Владимиров и баща му, който натъпка трупа й в куфар и го хвърли във водоем край Перник - Пламен, са я следили месеци наред преди да извършат заедно гнусното престъпление. Това става ясно от сведения на приятели на жертвата в интернет блог в нейна памет. 

От разказите им се разбира, че Евгения е обичала свекър си като баща и го е наричала "Пламче", но в синхрон с разрива в отношенията й с Орлин в последните 2 години, и там е настъпило скъсване на връзките и разкриване на истината за семейство Владимирови - че бившият служител на ДАНС и галеник на тоталитарния режим е бил алкохолик и че системно е пребивал майката на Орлин, заради което тя го е пратила да живее и учи в София, а не в родния му Перник. 

Приятелите на покойната Ети разкриват още, че за познанството им от над 10 години на килъра й нищо не е дало повод да се съмняват в него и дори на общи почивки не са забелязвали каквото и да е агресивно поведение от страна на обвиняемия Владимиров спрямо нея. Пишат обаче, че в последните 2 години отношенията им са започнали да страдат. 

"Тя е споделяла че иска да се разделят, че той непрекъснато се обижда за дребни битови неща, че и е писнало от него… Нормално ще си кажат повечето от нас. Случва се в почти всяко семейство, а може би във всяко. Хубаво е да се знае че Евгения нито веднъж не е споделяла убиеца да е проявявал каквато и да е агресия към нея или към детето им.

Ние като близки на Евгения сме и казвали, че ако реши да се разделят ще я подкрепим и помогнем. Поради една или друга причина Евгения така и не се реши на тази стъпка – къде заради детето, къде заради нещо друго. По нищо за тези десет години не личеше, че този човек е способен да убие Евгения по такъв зловещ начин", пишат в блога. И съжаляват, че не са я подкрепили по-рано да предприеме ключовата крачка.

Става ясно, че Орлин Владимиров е следил съпругата си в продължение на няколко седмици. "Но вместо да зашлеви един шамар на любовника, страхът го превзема. Стиска го за гушата и не му дава да застане срещу нея и да я пита какво прави.

Страхът не му дава и да отиде и да удари един шамар на когото трябва. Това би било прекалено мъжко за него. Страхът го превзема и по отношение на сина му. Страх го е, че Евгения ще му вземе детето.

Всяко второ семейство се разделя и хората продължават да си гледат съвместно децата. Що за безумие…

И така продължение на седмици той трупа страх и злоба вътре в него докато идва деня на 13 октомври. Като истински хладнокръвен убиец той е планирал всичко и знае какво да прави. Обзет от страх той не посмява да застане лице в лице с Евгения. Не посмява да и каже нищо. Като истински страхливец я изненадва в гръб и започва да я души с ръце", добавят близките на жертвата.

Най-брутална в детайлите си обаче остава секцията в онлайн дневника за Евгения, посветена на баща му Пламен Владимиров. Към него задочно те отправят куп питания, сред които: 

"Как гледаше майката, бащата и брата на Евгения в очите и се правеше на загрижен и разстроен след като си я убил?

Как гледаше внука си 30 дни в очите бе изрод мръсен? Как след като си направил това с майка му?

Как гледаше детските невинни очи на едно дете, което повече няма да може да каже „мамо“ заради теб?".