Изтрещяване: Хората се изпокараха заради ваксините

Новини
21:05 - 09 Април 2021
7803
Изтрещяване: Хората се изпокараха заради ваксините

Народът изтрещя тотално - започна да се кара и за ваксините. Много хора започнаха да водят излишни спорове за и против ваксините.

Едни искат да се ваксинират, а други - не. Започват да се хвърлят обвинения един срещу друг, кой можел да бъде преносител на заразата с коронавирус, кой не можел, кой бил на определена възраст...

Всеки има своето виждане по въпроса и всеки стана експерт по темата.

В някои фирми караниците са стигнали такова ниво, че самите служители не се понасят и избягват да срещат погледите си и да си разменят дори по едно "Добър ден!"

В някои администрации дори се стигнало и по-далеч - забранява се определени хора да влизат в дадени стаи, ако не са ваксинирани.

Шефовете се видели в чудо, независимо че са организирали график за ваксиниране. Много от работниците дори си взимат болнични, само и само да не са в контакт с неваксинирани.

"Нали им беше зор да се ваксинират, за да са здрави и да няма от какво да се притесняват? Сега бягат от нас като дявол от тамян.

Положението започна да излиза на моменти извън контрол, но явно няма какво да се направи на този етап. Ще премине и тази истерия, а дотогава ще трябва да стискаме зъби и да проявяваме малко повече търпимост и толеранс едни към други", сподели пред Lupa.bg своето мнение Светлана Андреева - служителка в колцентър.