Извънредно: Кола помете 4 деца в София

Инцидентът стана до стадион „Георги Аспарухов“, мерцедесът бил ударен странично от джит, минал на червено

Новини
14:36 - 07 Май 2019 (обновена)
6286
Извънредно: Кола помете 4 деца в София

Мерцедес блъсна четири деца, след което се преобърна в Перловската река в София. Пострадалите са на възраст между 15 и 17 години. Инцидентът стана в района на стадион „Георги Аспарухов“. Към мястото са изпратени три коли на Спешна помощ. Едно от децата е в тревожно състояние, с открита фактура. Хлапетата са в шок, вече са откарани в "Пирогов". Линейките дошли светкавично, за по-малко от 10 минути, научи Lupa.bg.

Едно от момичетата лежи в безсъзнание край реката, след като бе пометена от джипа. По-късно тя бе транспортирана в "Пирогов". Няма опасност за живота й

Четиримата тийнейджъри са били буквално пометени от колата на столичния бул. "Владимир Вазов", потвърди говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска. Сигналът за инцидента е подаден в 13.45 часа. Блъсната е и още една жена, която обаче е в добро състояние и не е откарана в болница.

След като помел децата, шофьорът на мерцеседа изгубил управление над машината и паднал в Перловската река. Към момента няма информация дали водачът е пострадал. Първоначално се твърдеше, че шофьорът на мерцедеса минал на червено с висока скорост. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел младите хора.  


 

Падналият в реката мерцедес

Само пред Lupa.bg очевидец на мелето обаче разкри, че мерцедесът бил ударен странично от друга кола, при което се завъртял и полетял към Преловската река. Водачът обяснил на ченгетата, че не е нарушавал правилата и минал на зелено, когато от другата посока влетяла колата-нарушител и го ударила.

Lupa.bg следи темата! Материалът се обновява непрекъснато, при наличието на актуална информация.