Вежди Рашидов катастрофира (снимка)

Топ
14:48 - 19 Май 2021
21388
Вежди Рашидов катастрофира (снимка)

Бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов е катастрофирал на кръстовището между бул. „Гоце Делчев“ и бул. „България“ в София, съобщиха от Спешна помощ.

Lupa.bg научи, че Рашидов се вози в служебен мерцедес с личен шофьор и често може да бъде засечен на път за работа на бул. "Тодор Александров". Днес обаче той е бил в друг автомобил, става ясно от снимка от сблъсъка.

Катастрофа е станала в 14,15 ч. днес. Сблъскали са се две коли. Веднага на място са пристигнали екипи на полиция и Спешна помощ.

При инцидента са пострадали двама души. Единият е с леки наранявания и не се е наложила хоспитализация. От Спешна помощ потвърдиха, че са се отзовали на такъв сигнал и че са откарали мъж с черепно-мозъчна травма в „Пирогов” - Вежди Рашидов. Няма опасност за живота му, въпреки че има и отворена рана. 

По данни на СДВР той е самокатастрофирал в "баничарката". Не е ясно как се е стигнало до това. Сигналът е бил подаден от очевидци на удара.  

Движението в района е силно затруднено. В навечерието на следобедния час пик движението на трамвай №7 е преустановено.

Справка на Lupa.bg разкри, че застраховката "Гражданска отговорност" за автомобила, шофиран от Рашидов, е била сключена преди броени дни - на 14 май. 

Очаквайте подробности!