Извънземните се движат със светлината

Те могат да съществуват в различни измерения, пише Андрю Колинс

Мистика
18:49 - 01 Юни 2022
9150
Извънземните се движат със светлината

Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран на доказателства, подкрепени от част от квантовата наука. Писателят и учен Андрю Колинс изследва произхода на човечеството от десетилетия. В книгата си „Произходът на Бог“ той пише, че извънземните всъщност са трансизмерни същества. Чрез своя задълбочен анализ заедно с познанията си по квантова и теоретична физика Колинс излага своята необичайна гледна точка за това какво представляват НЛО и извънземните.

Колинс казва, че НЛО и извънземните явления имат много просто обяснение. По време на изследванията си той разбира, че има неща, които убягват на сегашното човешко възприятие и по-конкретно - НЛО не са физически космически кораби. Основното е, че има някаква връзка между НЛО и човешкото съзнание. Хората, които са били свидетели на това явление, са имали определена тясна връзка с него.

Изследователят вярва, че много НЛО могат да се състоят от чиста твърда светлина. Докато основният им компонент е плазмата, която съставлява 99% от цялата вселена. Плазмата всъщност е резултат от разделянето на атомите. Така освободените електрони генерират фотони на светлината и всичко става чиста светлина. Плазмата може да има алтернативно измерение на време-пространството и да служи като портал към по-високи измерения.

„Ако това беше вярно и ако можехме да направим така наречената прото-интелигентност, за която говори Дейвид Бом, тогава е напълно възможно да обитаваме някакъв вид енергийна конструкция. Ние разглеждаме интелектите, свързани с космическата плазма, като транс-пространствени единици, които могат да повлияят на нашето пространство-време в три измерения и съществуват извън тази многоизмерна среда", казва Колинс.

Той говори за невербалната комуникация, която често се случва по време на контакт с трансизмерни същности. Това се основава на идеята за квантово заплитане, според която тези частици могат да бъдат свързани помежду си въпреки разстоянието, което ги разделя. Някои частици в мозъка могат да имат точни копия в плазмени среди. Което предизвиква известен резонанс чрез установената връзка в момента на контакт. Възможно е тези транс-пространствени единици да са в състояние не само да се свържат с нас, но и да ни напътстват в определени ситуации. Което вероятно продължава от доста време.