Извергът Северин: Извинявам се на госпожа Виктория, че я убих

Ромът се ожали, че и той бил сирак, искал да върне делото назад

Крими
16:18 - 22 Април 2019
4060
Извергът Северин: Извинявам се на госпожа Виктория, че я убих

Северин Красимиров, който е подсъдим за жестокото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова, се извини на семейството й по време на започналото днес в Русе съдебно заседание по съкратената процедура.

„Искам да кажа, че много съжалявам за постъпката си! Искам да върна времето назад, ама не мога! Искам да се извиня на госпожа Виктория и нейните родители. Признавам си вината! Знам какво е, и аз съм израснал без баща! Сирак съм... Това е”, пророни обвиняемият.

По време на днешното заседание стана ясно, че водещата от русенската телевизия TVN Виктория Маринова е била убита в интервала 11,30-12,30 ч.на 6 октомври 2018 г. Тогава тя за последен път е прегледала своя телефон, гласи информация на семейството от телефонната компания. Апаратът, заедно с ключовете на автомобила, очилата й и част от дрехите на жертвата, е бил откраднат от убиеца.

Сигналът за откритото тяло на Виктория Маринова е подаден в 14,18 часа в събота от гражданин, който се разхождал в района край бреговете на Дунав. Трупът е намерен в обрасла с растителност зона. На няколко метра от него са открити и вещи на жертвата. Колата не била в близост до мястото, където е открито тялото, но било установено, че е оставена там от жената.

Очаква се до края на деня да има присъда. Както вече писахме, прогнозите са, че Красимиров ще получи 30 години затвор. От съда оповестиха, че в 17 часа ще прочетат присъдата на Северин.

Екип на Lupa.bg следи делото. Очаквайте още гореща информация от съдебното заседание.